Ben je van plan om vaker per maand bij ons te komen flexwerken? Kies dan voor een flexwerkabonnement bij Flexxin. Dit levert je, naast onbeperkt toegang tot de Workspace, WiFi-netwerk en koffie/thee, ook veel andere voordelen op. Zo kun je met korting een vergaderruimte of flexkantoor huren.

Vanaf 95 euro per maand (excl. btw) werk je onbeperkt in onze Workspace. En dat pal naast het station Veenendaal-Centrum.

Zelfstandigen

Voor 95 euro per maand (excl. btw) kun je gebruikmaken van de Workspace. Natuurlijk kun je met dit abonnement ook gebruikmaken van de WiFi, printen en de drinkvoorzieningen. Handig zijn ook de mogelijkheden tot netwerken, bijvoorbeeld met de netwerkborrel op vrijdagmiddag. Het biedt je daarnaast korting bij verschillende evenementen. Behoefte aan een gesloten ruimte? Met dit abonnement kun je de flexkantoren boeken met 15% korting.

Zelfstandigen Extra

Voor 120 euro per maand (excl. btw) kun je gebruikmaken van de Workspace. Natuurlijk kun je met dit abonnement ook gebruikmaken van de WiFi, printen en de drinkvoorzieningen. Handig zijn ook de mogelijkheden tot netwerken, bijvoorbeeld met de netwerkborrel op vrijdagmiddag. Het biedt je daarnaast korting bij verschillende evenementen. Behoefte aan een gesloten ruimte? Met dit abonnement kun je de flexkantoren gratis boeken wanneer deze niet gebruikt zijn. Wat Extra zo extra maakt, is dat je gratis een gast mee kunt nemen om mee te werken. Mits je dit niet elke dag doet 😉