Onze partners

Flexxin werkt veel samen. Dat doen we op verschillende gebieden. Hieronder onze partners en hun verhaal.

van Ei naar Kip

Logo van Ei naar Kip
Zichtbaar worden met je bedrijf? Wij zorgen voor de visuele invulling. Van bedrijfsfilm, drukwerk, website of complete huisstijl niets is voor ons te gek. Samen broeden wij jouw idee uit en realiseren we alleen het beste resultaat. Doordat van Ei naar Kip bij Flexxin een ruimte vast huurt kunnen wij klanten ontvangen op kantoor. Soms bouwen we zelfs een vergaderruimte om tot complete filmstudio.

RecruitMens

Logo RecruitMens
RecruitMens ondersteunt organisaties in de werving en selectie van nieuwe medewerkers. Wij werken en werven vanuit onze opdrachtgevers. Op deze manier gebruiken wij de kennis van de organisatie en dat combineren wij met onze expertise in recruitment. Als full-service specialist nemen wij onze opdrachtgevers het gehele traject uit handen, of we trekken hierin (deels) samen op. Samen verhogen wij de zichtbaarheid op de arbeidsmarkt. Uiteindelijk hebben wij samen één doel: de beste mensen vinden voor onze opdrachtgevers. Wij zijn actief in Midden Nederland.

Flexxin is voor ons de perfecte flexibele uitvalsbasis. Rustig werken in de workspace, bezoek ontvangen of overleggen in één van de vergaderruimtes. Alle opties onder één dak.

Restaurant BITE

Logo Restaurant BITE
Wilt u genieten van een smaakvolle lunch of een heerlijk diner? Of heeft u zin om samen met uw gezelschap een heerlijke wijn te komen drinken? U bent van harte welkom in ons restaurant in Veenendaal. Bite bevindt zich aan de prachtige gracht in het centrum, aan het Kees Stipplein. Van dinsdag tot en met zaterdag kunt u genieten van heerlijke gerechten die door onze koks met passie en verse producten gemaakt zijn. Bite staat voor Bewust, Inspirerend, Toegankelijk en Eerlijk. Dit zijn de kernwoorden waarin wij geloven en naar u - als gast - middels onze gerechten willen overdragen.

Met Flexxin werken wij samen bij evenementen en grotere vergaderingen. Wanneer er catering nodig is kijken wij samen naar de invulling. Zo helpen we elkaar als jonge ondernemers!

Nadine van Spanje, New Fotografie

Logo Nadine van Spanje, New Fotografie
Zzp’ers en MKB’ers die online gezien willen worden zijn mijn favoriete mensen. Als gediplomeerd fotograaf help ik ze aan foto’s waar ze zichzelf én hun bedrijf mee kunnen laten zien. Denk aan (personal) branding en interieurfotografie. Met alleen foto's ben je er nog niet, daarom help ik ondernemers met het neerzetten van een ijzersterk personal brand en laat ik ze ontdekken hoe ze Instagram als een klantenmagneet kunnen gebruiken tijdens inspiratiesessies! Daarnaast coach ik startende fotografen. Samen creëren wij een ijzersterk fundament voor hun eigen bedrijf. Ook stagiaires worden opgeleid bij New Fotografie.

Vanaf September huur ik bij Flexxin. Ik zocht een ruimte om samen met mijn stagiaire in alle rust te werken. Een fijne, gezellige en huiselijke sfeer vond ik ook erg belangrijk. Bij Flexxin vond ik dat en het is heerlijk om ook andere mensen om je heen te hebben, lekker netwerken!

Matrix-Q Solutions

Logo Matrix-Q Solutions
Wil jij een positieve invloed op de wereld uitoefenen met innovatief, maatschappelijk verantwoord ondernemerschap en circulaire producten of diensten? Wij helpen je daarbij! Met speciaal ontwikkelde programma’s en trainingen lopen wij jou en je bedrijf na. Wie ben jij? Wat zou jij doen als je moet overleven in de jungle? En is dat een goede eigenschap voor je bedrijf en je klanten? Wij hebben een theorie ontwikkeld die 9 fases in een leven, een maatschappij, een bedrijf weergeeft. Doe jij mee?

Wij werken met Flexxin samen in het ondersteunen van ondernemers en start-ups. Onze programma’s en trainingen zullen bij Flexxin gegeven worden. Maar ook vergaderingen, presentaties en coaching-sessies. Eigenlijk is Flexxin een soort thuisbasis voor ons. De uitstraling van de inrichting haalt het creatieve in ons naar boven!

Eenmanszaakoprichten.nl

Logo Eenmanszaakoprichten.nl
Eenmanszaakoprichten.nl werd in 2007 opgericht door Menno, en is in 2016 overgenomen door Zietuwel. De site dient als informatieportaal ondernemers (in spe). Op deze site vind je naast een blog met actuele berichten ook allerlei handige informatie-artikelen. Hier lees en leer je alles over belastingen, wetten, tips & tricks, in en om het kantoor, het runnen van een webwinkel, marketing en administratie.

In een overzicht met flexwerklocaties staat Flexxin sinds kort vermeld op onze website. Zo kunnen startende ondernemers de locatie makkelijk vinden. Andersom kunnen flexwerkers bij Flexxin ons makkelijker vinden op de website. Win-win dus!

Crown Slim Werken

Logo Crown Slim Werken
Crown Slim Werken (CSW) is gespecialiseerd in het exploiteren van kantoorpanden door middel van een full service kantoorruimte concept met flexibele contracten. Wij bieden op onze locaties een alles-inclusief kantoorconcept. Dit houdt in dat wij kantoorruimte verhuren inclusief:
  • Internet
  • Meubilair
  • Koffie en thee
  • Schoonmaak
  • Servicekosten
Wij willen met ons kantoorconcept het onze klanten zo aangenaam mogelijk maken om kantoorruimte te huren.

Met Flexxin hebben wij een interessante samenwerking. Wil je een kantoorruimte in Veenendaal huren? Vraag dit dan na bij Flexxin en zij zullen met je kijken naar de mogelijkheden. Boekingen voor coach- en vergaderruimtes zullen wij op onze beurt regelen voor Flexxin. Echt een win-win.

Lieselore van Dijkhuizen, GoedID.com

Logo Lieselore van Dijkhuizen, GoedID.com
Lieselore van Dijkhuizen is inspirator, dagvoorzitter en netwerker! Haar bedrijf, GoedID.com, staat voor goede ideeën en goede identiteit. Ze houdt ervan om te inspireren en te motiveren. Ze gaat voor écht contact en motiveert om op een ontspannen manier met elkaar in verbinding te komen.

Voor haar training Succesvol Netwerken voor ZZP'ers maakt Lieselore graag gebruik van de mooie ruimte bij Flexxin. Het is makkelijk bereikbaar, centraal in Nederland en er hangt een prettige sfeer. Tijdens de trainingsdagen worden zowel de trainer als de deelnemers echt in de watten gelegd met de goede verzorging en gastvrijheid van Flexxin. Kortom een ideale plek!

Flexdeskpass

Logo Flexdeskpass
Flexdeskpass is de Classpass for de Nederlandse flexplekken. Met Flexdeskpass heb je met één abonnement toegang tot een ruim aanbod aan flexwerkplekken door heen Nederland. Ideaal voor wie veel onderweg is of op zoek is naar afwisseling. Flexdeskpass is ook beschikbaar voor bedrijven die hun werknemers een rustige en veilige werkplek dicht bij huis willen aanbieden.

Met het Flexdeskpass abonnement heb je toegang tot een ruim en divers aanbod aan flexwerkplekken door heel Nederland, waaronder Flexxin.