Over ons

Het verhaal achter Flexxin en haar oprichters, Daniel en Sander.

Daniel en Sander van Flexxin

Hallo! Wij zijn Daniel van Binsbergen (links) en Sander van Gent (rechts). Twee jonge ondernemers die sinds 29 maart 2019 ons idee hebben gerealiseerd; Flexxin.

In onze zoektocht naar een prettige werkplek in Veenendaal kwamen we tot de conclusie dat die er eigenlijk niet is. En anders niet betaalbaar voor met name studenten en zelfstandig ondernemers. “Dat kan anders” dachten wij. Daarom zijn wij in januari 2019 begonnen met het bouwen aan dé flexwerkplek van Veenendaal.

Het idee ontstond vorige zomer tijdens een treinreis door Oost-Europa. Langs steden als Bratislava, Budapest en Sarajevo ontstond langzaam het idee dat wij samen een bedrijf met flexwerkplekken en vergaderruimtes in Veenendaal konden starten. Terug van vakantie gingen we schrijven aan het idee. Een idee wat op 29 januari 2019 resulteerde in het ontvangen van de sleutel van onze locatie.

En een prachtige locatie (Stationsplein 14 in Veenendaal), direct aan het station. Daar hebben we een Workspace met flexibele werkplekken, twee vergaderruimtes en twee flexibel te huren kantoren en een coachruimte gebouwd. Alles in een moderne industriële stijl. En de kantoornamen vernoemden we naar de mooiste steden op onze reis.

Naast het stimuleren van werken willen we ook dat mensen de ruimte hebben om bij ons te netwerken. We zullen dus netwerksessies gaan organiseren in de loop van het jaar. En ben je nog op zoek naar een mooie ruimte om borrels, verjaardagen of feestjes te geven? Ook daarvoor ben je bij Flexxin aan het juiste adres!

Heb je interesse in werken bij Flexxin? Stap bij ons binnen, neem contact met ons op via info@flexxin.nl of bel even naar 085-8770338.

Graag tot snel!