Over Ons

Hallo! Wij zijn Daniel van Binsbergen (rechts) en Sander van Gent (links). Twee jonge ondernemers die sinds 29 maart 2019 hun idee hebben gerealiseerd; Flexxin.

In onze zoektocht naar een prettige werkplek in Veenendaal kwamen we tot de conclusie dat die er eigenlijk niet is. En anders niet betaalbaar voor zelfstandig ondernemers. “Dat kan anders” dachten wij. Daarom zijn wij in januari 2019 begonnen met het bouwen aan dé flexwerkplek van Veenendaal.

Het idee ontstond in de zomer van 2018 tijdens een treinreis door Oost-Europa. Langs steden als Bratislava, Budapest en Sarajevo ontstond langzaam het idee dat wij samen een bedrijf met flexwerkplekken en vergaderruimtes in Veenendaal konden starten. Terug van vakantie gingen we schrijven aan het idee. Een idee dat op 29 januari 2019 resulteerde in het ontvangen van de sleutel van onze locatie.

En een prachtige locatie (Stationsplein 14 in Veenendaal), direct aan het station. Daar hebben we een Workspace met flexibele werkplekken één coachruimte en twee flexibel te huren kantoren gebouwd. Alles in een moderne industriële stijl. En de kantoornamen vernoemden we naar de mooiste steden op onze reis.

Naast het stimuleren van flexwerken willen we ook dat mensen de ruimte hebben om bij ons te netwerken. Zo proberen we op verschillende manieren te stimuleren dat mensen met elkaar in contact komen.

Heb je interesse in werken bij Flexxin? Stap bij ons binnen, neem contact met ons op via info@flexxin.nl of bel even naar 0318-785394.

Graag tot snel!